MİMARİ ÇİZİMLER

MİMARİ ÇİZİMLER

Mesajgönderen evrenor59 » 18 Nis 2009, 10:46

.
evrenor59

Re: MİMARİ ÇİZİMLER

Mesajgönderen evrenor59 » 18 Nis 2009, 10:51

BEN BURAYA İKİ TANE PROJE EKLİYORUM.BİRİNİ MİMAR ÇİZDİ İDEYİ KULLANARAK, DİĞERİNİDE İNŞAAT MÜHENDİSİ ÇİZDİ İDEYİ KULLANARAK.BANA SÖYLERMİSİNİZ MİMAR BU PROJEYİ ÇİZEMEYİPTE İDEYAPIDAN YENİLİK İSTEYEMEZSE BU KİMİN KABAHATİDİR.MİMARİ KENDİMİ YENİLEYEMEMİŞ DİYEBİLMEK İÇİN ÖNCE İSTEMENİZ LAZIM.İSTEMZSENİZ İDEYAPI TABİKİ YAPTIKLARIM KULLANICILARA YETERLİ GELMİŞ DER ÜRETME GEREĞİ GÖRMEZ.İDEMİMARİ GİBİ BİR PROGRAMI AUTOCADDA ÇİZİM YAPAR GİBİ KULLANIRSANIZ İDEYAPI SİZE NE YAPABİLİRKİ.LÜTFEN HER İKİ PROJEDENDE KESİT ALIN VE NEMEK İSTEDİĞİMİ GÖRÜN...
SAYGILAR...
Eklentiler
mimar çizimi.cde
(1.41 MiB) 580 kere indirildi
evrenor59

Mesajgönderen evrenor59 » 18 Nis 2009, 11:01

...
Eklentiler
benim çizimim.cde
(1.84 MiB) 360 kere indirildi
evrenor59

Mesajgönderen Bolvadinim » 18 Nis 2009, 16:18

Merhabalar sayın evrenor59,

Her iki projenin çizimleri teknik resim kuralları açısından uygun değil, görsellik vasat..Terasta iki adet merdiven evinin yanındaki bacalarda ha keza uygıun değil,merdiven evi kotunun üzerine en az 50 cm çıkmalıydı..Mimari kat planlarında bacalar plak seviyesinde kiriş kapatmasın diye duvardan kopuk eğreti gibi duruyor.. v.s

Mimari üzerinde gösterilen kolon ebatları inşaa edilirken kullanılacaksa gözdezn geçirmenizi tavsiye ederim,her nekadar ebatlar kurtarıyor sa da 1.derecede deprem bölgesi için güven veren bir sistem izlenimi yok..Kısaca betonarme gözüktüğü gibiyse vasat..

Anlaşılan o iki proğramlarda yenisiniz,yorumlarınızdan zaten anlamıştım.Kolay gelsin,iyi çalışmlar..
Kullanıcı avatarı
Bolvadinim

Mesajgönderen evrenor59 » 18 Nis 2009, 18:30

SİZ BU SİTEDE AGRASİF YAZILARINIZA DEVAM EDİN. SİZE HİÇ KİMSE HİÇ BİR ŞEY KANITLAMAK ZORUNDA DEĞİL.SİZ YETERKİ BU HALİNİZLE MUTLU OLUN.İDEYAPIYA ÇOK CİDDİ KARŞIT OLDUĞUNUZU ZATEN KANITLADINIZ.ÖZELLİKLE YAPTIĞINIZDA ÇOK AÇIK.BUDA SİZİ BAĞLAR.
evrenor59

Mesajgönderen emresezer » 12 Haz 2009, 11:38

Kızmanıza gerek yok fikir sormuşsunuz beyan edilmiş bende inşaat mühendisiyim ve eskizsiz çizerim projelerimi. kendini geliştirmekle ve anlayışla alakalı alışkanlıkla alakalı şeyler bunlar kim nasıl çizmeye alışmışsa öyle çizer "Her yiğidin bir yoğurt yiyişi vardır"
emresezer

Dön Mimari Projeler

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir