RENDER GÖRSEL EĞİTİMİ

RENDER GÖRSEL EĞİTİMİ

Mesajgönderen faruk » 06 Oca 2009, 20:26

RENDER ÜZERİNDE ÇALIŞMAMA RAĞMEN YETRİNCE İLERLEYEMİYORUM.MİMARİ İÇİN HAZIRLADIĞINIZ GÖRSEL EĞİTİMİ BU RENDER İÇİNDE HAZIRLASANIZ.
ÇOK ŞEY Mİ İSTEMİŞ OLURUM. MESELE ŞU SANDALYE ÖRNEĞİNİZ ONU BİRDE GÖRSEL HAZIRLASANIZ..
TEŞEKKÜR EDERİM......
faruk

Re: RENDER GÖRSEL EĞİTİMİ

Mesajgönderen suatyy » 08 Oca 2009, 22:49

Faruk Bey size katılıyorum ben de bir türlü istediğim renderları elde edemiyorum. Özellikle objelerin renk ve dokularına doğal bir görünüm veremiyorum. Ne yaparsam yapayım yapay bir görüntü elde ediyorum. Böyle bir eğitim görseli faydalı olurdu.
Suat yıldırım
suatyy

Mesajgönderen SCETCHER » 12 Oca 2009, 21:53

Resim
bende gayet güzel çıkıyo ama ide render a dwg ve dxf dosyalarını import edemiyorum neden? birde şu resimlerimi gösterebilsem :?
SCETCHER

Mesajgönderen Arzu Dural Gök » 15 Oca 2009, 16:56

ideCAD Render eğitimini 6 versiyon olanaklarıyla hazırlamayı planlıyorduk ama bu yöndeki isteğinizi dikkate alarak en gerekli
başlıkları öne alarak hazırlamaya başlayabiliriz. Görsel bir dayanağa ve yönlendirmeye en çok ihtiyaç duyduğunuz yazılımımız
ideCAD Render . Örnek uygulamalarla doğal olarak daha kolay sonuca ulaşabilirsiniz.
Mümkün olan en kısa sürede kayıtlara başlayacağız.
Sn. Scetcher ve Sn. wolki resimleri eklemede bir hata yapıyorsunuz sanırım. Başka bir başlık altında yapılacak tüm adımları
yazmıştım. İsterseniz çalışmalarınızı bana mailleyin, ben sizin adınıza ekleyeyim.

İyi çalışmalar
Kullanıcı avatarı
Arzu Dural Gök

Mesajgönderen Arzu Dural Gök » 15 Oca 2009, 17:00

Bahsettiğim alttaki mesajdı. Bunları doğru yapmanıza rağmen ekleyemiyorsanız
bana durala@ideyapi.com.tr 'den çalışmalarınız gönderirseniz ekleyebilirim.

Saygılarımla

Arzu Dural Gök yazdı:Sn. Scetcher / Sn. Wolqi,
paylaşımlarınız görünmediği için yapılacak işlemleri adım adım yazmak istedim.
Öncelikle eklenti yüklemesi'nden dosya adını browse edeceksiniz. (bmp uzantılılar alınmıyor jpg yaparak alın.)
Sonra dosya ekle'yi tıklayacaksınız. Son olarak satır içine yerleştir'i tıklayacaksınız. Üstte örneğin,
[attehment=0]ANTIKAGR.jpg[/attechment] şeklinde link görünecek. Üstteki ikonlardan img'ı tıklayın. linki [img][attechment=0]ANTIKAGR.jpg[/attechment][/img] olacak şekilde düzenleyin. Önizlemeyi tıklayın.Bu adımlar doğru yapıldıysa önizlemede resim görünecektir. Ardından gönder'i tıklayarak gönderebilirsiniz.
Saygılarımla
Kullanıcı avatarı
Arzu Dural Gök

Mesajgönderen SCETCHER » 28 Mar 2009, 14:01

[img][http://cid-85144b1f4ce56380.skydrive.live.com/self.aspx/3D%20PROJECT/vaziyet.jpg][/img]
SCETCHER

Mesajgönderen evrenor59 » 28 Mar 2009, 17:37

HARİKA YA.BENDEN BAŞKA KİMSE İSTEMEZ ZANNEDİYORDUM RENDER GÖRSEL EĞİTİM SETİNİ.KENDİ BAŞIMA ÇOK UĞRAŞTIM.YETMEDİ BAŞLAMA NOKTAM OLSUN DİYE 1 SAAT KURS ALDIM.YETMEZ BİLİYORUM FAKAT ZAMANIM UYMUYORDU 1 SAATLİK YOLA GİTMEM LAZIM KURS İÇİN.KİTAPTAN OKUYARAK OLMUYOR.BEN ÇOK UZUN ZAMANDIR BEKLİYORUM BU SETİ.PROJELERİMİZİ İDECADDA ÇİZİYORUM, BAŞKASINA TABELA İÇİN PARA VERİYORUZ.OLMAZKİ DEMİ.BEKLİYORUM SABIRSIZLIKLA.
DÜĞÜM NOKTASI TAŞI KOMUTU İSTEDİĞİM GİBİ DEĞİŞMİŞ EN SON VERSİYONDA ARZU HANIM.HEPİNİZ HARİKASINIZ. ZELİHA...
evrenor59

Mesajgönderen ergun » 11 Eyl 2009, 18:54

arzu hanim henuz 6 versiyonla tanismadim ama bende render icin teferrautli bir egitim tarzi gormek isterim Idecad de en zorlandigimiz konu burasi diger bolumler kullanmada sorunumuz bulunmamakta
saygilarimla
ergun

Mesajgönderen rafet ertürk » 01 Tem 2010, 09:37

tüm arkadaşlarla aynı problemi yaşıyorum ve aynı şeyleri düşünüyorum kurs şart diyorum.iyi çalışmalar herkese
rafet ertürk

Dön Render Projeleri

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir