analiz ve metraj raporu alamıyorum

ideCAD Forumları ile ilgili görüş ve önerilerinizi bildirebilirsiniz.

analiz ve metraj raporu alamıyorum

Mesajgönderen k_erdi » 28 Nis 2020, 11:13

ide7 de rapor alabiliyorum ide 10 da da alabiliyordum güncelleme yapıp tekrar yükledikten sonra ide 10 ada alamıyorum aynı şekilde haritadan konumda seçemiyorum rpt uzantılı dosyayı silip tekrar yüklemeyi antivirüsü komple kapatmayı denedim bursa ofisi aradım uzaktan destek için mail atmam yada foruma yazmam söylendi
k_erdi
 
Mesajlar: 3
Kayıt: 03 Haz 2013, 11:25
Konum:

Re: analiz ve metraj raporu alamıyorum

Mesajgönderen Levent Özpak » 28 Nis 2020, 16:06

Merhaba,
- Windows güncelleştirmelerinizin yapılmış olduğunda emin olunuz.
-İnternet Explorer 'ın son sürüm olduğundan emin olunuz.
-Antivirüs programınızı devre dışı bırakınız.
-Microsoft visual C++ 2019 eklentilerinin kurulduğundan emin olunuz veya aşağıdaki linkten indirip kurunuz.
https://aka.ms/vs/16/release/vc_redist.x64.exe
https://aka.ms/vs/16/release/vc_redist.x86.exe
-C:\Programdadata\ideCAD10 klasörünü siliniz.(ProgramData klasörünü göremiyorsanız, gizli konumda olabilir. "Klasör ve Arama seçenekleri" bölümünden "Gizli dosya ve klasörleri göster" seçeneğini işaretleyerek görünür hale getirebilirsiniz.)
-Klavyenin sol tarafında bulundan Ctrl ve Shift tuşlarına aynı anda ve birlikte basılı tutunuz.
-Masaüstünde program kısayolunu çift tıklayarak çalıştırınız. Ekrana Registry (Kayıtlı) giriş ve ayarları temizlendi" uyarısı gelene kadar Ctrl ve Shift tuşlarını bırakmayınız. (Uyarı arka planda da kalabilir)
-Gelen uyarıda Tamam'ı tıklayınız.
-Program açıldığında projenizi yükleyip, analiz yapıp rapor almayı deneyiniz.
İyi çalışmalar
Kullanıcı avatarı
Levent Özpak
 
Mesajlar: 2806
Kayıt: 09 Eki 2008, 10:24

Re: analiz ve metraj raporu alamıyorum

Mesajgönderen k_erdi » 28 Nis 2020, 18:36

harfiyen uyguladım ama malesef yine alamıyorum program açılıyor analiz yapıyorum onlardan sıkıntı yok metraj ve analiz raporu alamıyorum analiz seçeneklerinden haritadan seç yapamıyorum eski versiyonlarda yapıyor ide10 da yapmıyor önceden yapıyordu
k_erdi
 
Mesajlar: 3
Kayıt: 03 Haz 2013, 11:25
Konum:


Dön Forum Hakkında

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir