MaFiAMaX yazdı:Merhaba,
2. Yapı ağacında hesap sonuçlarını izleme düzeni eklendi. Yapı ağacında Sonuç klasöründe eklenen listeden tüm yapıya veya elemanlara ait sonuçlar alınabiliyor.
Yeni getirilen bu özellikte, bir sonuca tıklandıktan sonra diğer sonuca tıklayınca bir önceki seçim tekrar ekrana geliyor. İkinci defa tıkladıktan sonra istenilen sonuca ulaşılabiliyor.
xenix yazdı:V7 icin yönetmelik guncellemesi yokmudur acaba?
mskeser yazdı:İyi Günler,
Belediyede statik kontrol yapıyorum. İnşaat mühendisiyim. Mail yoluyla ulaşmaya çalıştım ama geri dönüş olmadı. Kontrol yapabilmemiz için belediyelere program gönderir yada en azından demo versiyonunu yayınlarsanız kullanıcılarınızı rahatlatmış olursunuz
ramazan yazdı:deneme sürümü ne zaman çıkacak?gecikmesi,idecad kullanmayı düşünenler için olumusuz bir durum. demo versiyonunda öğrenip program ondan sonra satın alınır. çok geciktiğinizi düşünüyorum... kursa başlıcam ancak hala yok...
vforvendett4 yazdı:v10.14 Linki atabilir misiniz acaba ?
bloodmesa yazdı:Merhabalar.
Program yeni yükledim evdeki bilgisayarıma. İşteyken sorun yoktu ama şuan proje acılırken v.17 de acılısta kendiliğinden kapanıyor. Program acılısındaki rapor kısmı yüklenmeye baslayınca kapanıyor. Demo versiyon dada actıgım projelerden rapor al kısmına basınca yine kendiliğinden kapanıyor . yardımcı olabilir misiniz? Teşekkürler.
Mahmut Şengül yazdı:Kirişlerde eksenel basınç kuvveti hatasından dolayı bekleyen projem mevcut.(TBDY Madde 7.4.1.2) ile ilgili güncelleme V10.18 Güncellemesinde mevcut mudur? Tarihi hakkında bilgi verebilir misiniz?
Dön Deprem Yönetmeliğine Uygun Mimari Tasarım
Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir